你好,陕西专升本网欢迎你![ 报考热线:029-88665091 18629325415(招生办刘老师)]
您现在的位置: 网站首页 > 模拟试题> 网教专升本

西安交通大学网教大学英语模拟试题一

时间:2015年02月03日 来自:陕西专升本网 资讯更全面,培训更专业 访问点击量:2689次

1单项选择题

(1)、 Speaker a: are you feeling better now?
Speaker b: ______.

A. Well, not too better yet, thank you

B. Well, not too good yet. Better than i was though

C .well, it doesn't matter, i' m all right now

D. Well, never mind, i'm much better now

答案: B

(2) 、Jack: hey, how are you, susie? Gee, we haven't seen each other in it must beclose to three years!
Susie: ______
jack: ok.

A. How do you do?

B. Nice to meet you.

C. Fancy meeting you here.

D. Well, how have you been?

答案: D

 (3)、 Conversation between two strangers at a party.
Chester: hello, i' m brian chester. Let me get you some more to drink.
Jackson: not at the moment, thank you.______.

A. How do you do?

B. How are you?

C. I'm andrew jackson.

D. I' m glad to meet you.

答案: C

 (4)、 Stranger: excuser me, do you have small change for a dollar?
Passer-by: ______

A. Why do you want to change?

B. Is it my business?

C. Are dimes and quarters ok?

D. You shouldn't ask a stranger for change.

答案: C

 (5)、 Guest: ______.
Clerk: Certainly. Do you have a reservation?
Guest: yes. The name is morales. Mr. And mrs. J. Morales.
Clerk: here we are. For five nights. could you fill in the registration card, please? And i' 11 

need your credit card。

A. I'd like rest here, please.

B. I'd like to rent a room, please

C. I'd like to check in, please

D. I'd like to stay in, please

答案: C

(6)、Caller: hello! I want to make a person-to-person call to toronto,Canada the 

number is 932-0806.
Operator: ______.

A. But i don't know whom do you want to call.

B. What's the name of the party you're calling?

C. What's the address of the person you're calling?

D. What's the extension number you're calling?

答案: B

(7)、 Speaker a: it's a beautiful day today! How about a little trip out into thecountry?
Speaker b: ______

A.  that sounds great. What should i do for the preparation?

B. i don't know. I really haven't thought about what we'd do.

C. well, would you like me to pack picnic or to buy something?

D. it's all right. Thank you.

答案: A

(8)、 Joanne: hey, you look concerned ______
harry: the final exam. I'm not fully prepared yet.

A. What's on your mind?

B. What a lovely day!

C. What has attracted you?

D. What about seeing the doctor?

答案: A

(9)、 Ray: ______ where was i?
 Brenda: you were talking about your trip to south Africa

A. Let's back up

B. What did i hear

C. Let's check in

D. What were you talking about

答案: A

 (10)、 Cathleen: let's take a coffee break, shall we?
Yolanda: ______, but I can't.

A. We shall

B. Yes, let's

C. You will

D. I wish I could

答案: D

 (11)、 Speaker a: are you going to your family reunion this Christmas holiday?
Speaker b: ______

A. As a matter of fact, i don't mind it at all.

B. I do. I've been excited about it now.

C. However, my parents and i are going to take a trip to hawaii.

D. You bet. All my uncles and aunts will take their children along, too.

答案: D

(12)、 .At a party.
Adam: this is a great apartment.
Tammy: i think so, too.______?
Adam: no, i'm adam. I came with carl. I don't really know anyone here. carl's told me 

about most of his friends, but I can't match the names with the faces.

A. Excuse me, but do i know you

B. Excuse me, could i know you

C. Excuse me, do you mind telling me your name

D. Excuse me, but do you know me

答案: A

 (13)、 Beth: you look a little pale. Are you ok?
Jerry: ______, i feel terrible.

A. To speak out

B. To begin with

C. To sum up

D. To tell you the truth

答案: D

(14)、 Telephone enquiry clerk: lost property department. can i help you?
Phonecaller: ______ i left it on the "margate mermaid" when we cross from olsten yesterday morning.

A. I want you help me find my lost camera

B. I wonder if you have a camera of mine.

C. Do you think if you have a camera of mine?

D. I doubt if you could help me find my lost camera

答案: B

(15)、 Bob: can i help with your luggage?
Mary: ______.

A. No, thanks. I can manage it

B. No, many thanks. I can do

C. No, not necessary. Thank you anyway

D. No, you needn't. Thank you anyway

答案: A

(16)、 Speaker a: excuse me. could you show me the way to the nearest subway station?
 Speaker b: ______

A. Any time. It's next to the post office.

B. All right. Do you want me to go with you?

C. No problem. With pleasure.

D. Of course not. Go down this street and turn right.

答案: C

 (17)、 Policeman: may i see your driving license and vehicle registration card, please?
 Driver: ______.

A. Sorry, don't write me a ticket.

B. Ok. But i was driving at 65 miles per hour.

C. Sure. Did i do anything wrong?

D. Yes. But i don't think i'm a bad driver.

答案: C

(18)、 Speaker a: you are most beautiful in that red sweater!
Speaker b: ______

A. Oh, no. It's just an old one, and i have had it for years.

B. Yes. I think it goes nicely with my pants.

C. Thank you. My mom knitted it for me some years ago.

D. Oh, but I'm not sure if it suits me.

答案: C

(19)、 Ken: gee, martin, i'd love a cup of coffee.
Martin: ______. Is instant ok?

A. Sure thing

B. I'm sure

C. No kidding

D. Sure i do

答案: A

(20)、 Grandpa: robbie, we’ll go fishing soon, and we’ll take your dad with us.
Grandson: i'm ready, grandpa ______ .

A. You name the day

B. Enjoy yourselves

C. You can't miss it

D. Take your time

答案: A

 

2Close

(I)、 This is an old story. People tell it to children all over the world. Cinderella's father and mother (1)______. She lived with her aunt. Her aunt had two daughters. All of them hated Cinderella because she was beautiful. They made her (2)______ , in the house all day long.
One day, the Prince was (3)______. The king asked all the Ladies in the land to come to a great dance. (4)______ the dance the Prince would choose his wife.
When Cinderella heard about the dance, she wanted to go. Her aunt and the ugly sisters laughed and said, "You can't go." Then they went off to the dance. Poor Cinderella sat by the fire (5)______.
(6)______ she heard a gentle voice saying, "Don' t cry, Cinderella, you shall go to the dance. I will help you. "Cinderella (7)______ and saw a little old lady. She waved her stick at Cinderella. Suddenly she was wearing a wonderful dress. "Now go to the dance." said the little lady.
Cinderella enjoyed the dance very much. The Prince danced with her (8)______. Suddenly the clock began to strike twelve. She hurried back home. She lost one of her glass shoes. (9)_____ . The next day, the Prince sent men to all parts of the country with the glass shoe.
"If anyone can wear this small shoe," he said, "She must be the beautiful lady, and I will marry her."
When the men brought the shoe to the ugly sisters, they both pretended (10)______ the shoe, but their feet were big and the shoe was small. The men laughed, "Let Cinderella try." said one of the men. Cinderella put the shoe on easily. Then the Prince married her, and they lived happily ever after.
1. A. both were dead   B. were both death
  C. were both died   D. were both dead
2. A. to do all the work  B. did all the work
  C. do all the work    D. doing all the work
3. A. old enough to be married with
  B. old enough to marry
  C. old enough to marry with
  D. old enough to be married
4. A. During the night of B At the night of
  C. On the night of  DIn the night of
5.
 A. to cry B. crying
 C. to be crying D. to be cried
6.
 A. Sudden  BAll on sudden
  C.
 On sudden D. All of a sudden
7.
 A. looked upB. looked at
  C. looked forDlooked down
8. A. at that time B. at times
  C. all the time D. at one time
9. A. on the steps B. within the steps
  C. in the steps D. under the steps
10.
 A. to put on B. putting on
  C. to wear D. to have on

答案: DCBCBDACAA

 

3Reading Comprehension

(1)、     What's the best way to protect, a tender, green seedling from the hungry stomach of deer? Give the seedling bad breath!
    The same chemical that gives people bad breath after they have eaten garlic can save small trees from being eaten by animals.
    A kind of chemical selenium (硒), which is also found in garlic, is planted in the soil near a young tree. The tree's roots absorb the selenium, which is then carried to the leaves,
    From there the selenium is used to form a chemical called dimethyselenide (乙烷硒化物)---the same chemical made in the human mouth after eating garlic. As deer wander around looking for food, they smell the seedlings' leaves and leave the plants alone.
     The selenium is important. Why? Because each year deer eat millions of dollars' worth of trees farm seedlings.
    So far, selenium has been tested only on Douglas fir (枞树) seedlings, but researchers think they could protect fruit trees and garden plants, too.
    1. When people eat garlic, ______.
    A. they send out a horrible smell
    B. they are out of breath
    C. they will feel sick
    D. it is hard for them to. breathe
    2. According to this passage the bad smell given off from those leaves is that of ______.
    A. seleniumB. dimethy selenide
    C. deerDa young tree
    3. The deer don't touch those young trees because ______.
    A the young trees absorb garlic
    B. the roots of the young trees smell like garlic
    C. the young tree aren't fit for the deer to eat
    D. the leaves of the young trees smell like garlic
    4. Up till the time the news was announced, this kind of chemical was used ______.
    A. all over the world
    B. all over the United States
    C. on fruit trees and garden trees
    D. on Douglas fir young trees
    5. The best title of this passage is ______.
    A. Hungry Deer and Young Trees
    B. Why Don't Deer Eat young Fruit Trees
    C. Plants Saved by "Bad Breath"
    D. How to Protect Young Trees

答案: ABDDC

(2)、     The next great land area that man hopes to colonize is the moon. In size it is nearly equal to the area of North and South Americas. However, it presents a hostile environment. Temperatures range from + 120 to - 150 degrees Centigrade. There is no air, no water.
    Today there is considerable scientific speculation about living on the moon. When man will begin life on the lunar surface is still not determined. But experts believe that colonization will take place in three steps. First, there will be increasing periods of exploration with temporary shelters. These periods will be followed by longer stays with housing under the surface of the moon and daily necessities brought by the colonizers themselves. Finally, colonies that are self-supporting will be established.
    The principal job of the early settlers will be to stay alive. They will have to plant crops under huge domes to produce food and oxygen and find water sources. After this is done, the settlers will have time to explore the possibilities of commercial development and to make discoveries important to science.
    The characteristics of the moon that make it bad for human survival may make it ideal for certain kinds of manufacturing. Operations requiring a vacuum, extreme cold or sterility are examples. Precision ball bearings, industrial diamonds or pharmaceuticals might be produced on the moon.
    1. The area of the moon is______.
    A. about the same as that of North and South Americas
    B. larger than that of North and South Americas
    C. equal to that of North and South Americas
    D. far smaller than that of North and South Americas
    2. The temperature on the moon can be as high as______.
    A. - 150°CB. + 270°C
    C. + 120°CD.
 - 30°C
    3.
 According to this passage, the colonization of the moon______.
    A. will soon be realized
    B. can be done under the lunar surface
    C. is being speculated by many scientists
    D. sounds entirely impossible
    4. To stay alive on the moon, the early settlers must first of all be able to ______.
    A. develop commerce
    B. get enough food, oxygen and water
    C. make discoveries important to science
    D. explore the possibilities of industrial development
    5. Though the environment on the moon is bad for human survival, it is very good for _____.
    A. making such things as industrial diamonds
    B. all kinds of manufactured goods
    C. medical operations
    D. commercial development

答案: ACCBA

(3)、     In Switzerland, six miles west of Geneva, lies a collection of laboratories and buildings, and most curious of all, a circular mound of earth more than 650 feet in diameter. This cluster has unique importance. It is Europe's one and only atomic city dedicated to investigation of the atom for peaceful purposes.
    The strange buildings belong to the European Council for Nuclear Research, more popularly known, from its French initials, as CERN. The council was born when a handful of statesmen and scientific experts met in Paris in 195{J. Their aim was "to establish an organization providing for collaboration among European states in nuclear research of a pure scientific and fundamental character."
    The CERN agreement was signed in 1953, and work on the atomic city began in 1954. Today CERN's facilities are among the most modern and the most diversified in the world. Impressive as the scientific aspect may be the real significance of CERN may lie with the thousand people--the scientists, lab "workers and administrative crew drawn from the fourteen member nations --- who populate it. British engineers work side by side with Swiss electricians, Yugoslav nuclear physicists, and Dutch mathematicians. The official languages are French and English, with German as an unofficial third. But CERN is no tower of Babel ---the language of science is universal and all-embracing.
    1. The European Council for Nuclear Research was evolved by_____.
    A. the officers of the United Nations
    B. a group of European scientists
    C. the statesmen and scientists of Switzerland
    D. a handful of statesmen and scientific experts
    2.
 CERN was established with the aim of promoting ______.
    A. nuclear research of a fundamental character
    B. collaboration among the world's nuclear scientists
    C. pure study in all fields of science
    D. both A and B
    3. CERN's facilities for research are ______.
    A. limited but effective
    B. among the best in the world
    C. rapidly expanding
    D. both A and C
    4. The selection says that CERN is not a tower of Babel, because ______.
    A. work is the common denominator of all the staff
    B. the language of science is universal
    C. CERN has adopted only two official languages
    D. all the workers are drawn from one country
    5. The real significance of CERN may lie in its staff, because they _____.
    A. work in international harmony
    B. come from all over the world
    C. are investigating all phases of human conduct
    D. are eliminating the problems of individual nationalism

答案: DABBA

(4)、     You say you want my advice about reading. Perhaps, the following are pieces of advice that I hope you’ll find useful.
    If the book is in English, that may mean slow progress for you. But I don’t advise you to read too slowly. When I was living in Tokyo, I used to go to Kanda, where the second-hand bookshops are (just as in London, when you were here last year, you used to spend hours in Charing Cross Road). The shelves were full of English books. The first twenty or thirty pages of many of them had their margins(空白) filled with penciled notes and there were lots of words and phrases underlined. The owners, probably university students, had started out very seriously, determined to master the books. Then, as I turned the pages over, I found clean white margins, with not a single note. It was clear that the reader had given up his attempt.
    I suppose that’s a common experience in many countries with books in a foreign language. The reader starts out, full of hope. Then the need to turn to a dictionary, perhaps ten or even twenty times a pages, tires him out.
    Therefore, don’t start reading a book unless you see, from the first few pages, that it’s one you can read with ease and understanding. Don’t try to run before you can walk. Don’t stop every time you come to a word or phrase you don’t know. Read the whole chapter quickly. Quite often you’ll find the unknown word comes again, perhaps several times, and by the end of the chapter you’ll have guessed its meaning. That’s how we learn the meaning of words in our own language, isn’t it?
    1. You can expect to find_______ in Charing Cross Road.
    A. books with a lot of blank space
    B. many second-hand book shelves
    C. books having twenty or thirty pages
    D. many bookshops where the used books are sold
    2. The writer says ______.
    A. too many new words every page will prevent learners from reading to the end
    B. you should choose a book with few new words if you prefer not to read too slowly
    C. you should never read a book that has ten or twenty new words per page
    D. it’s a good idea for the university students to learn the dictionary meaning seriously
    3. You can’t complete your reading of a book, ______.
    A. unless the book chosen is right for your level and the first few pages can be read easily
    B. unless you read a book with the help of a dictionary
    C. if you are not filled with hope at the beginning stage of reading
    D. if penciled notes are not made in the margins of a page
    4. The writer suggests that_______.
    A. you try to guess the meaning of a new word through reading
    B. you find out what a new word means by using a dictionary
    C. you know its meaning whenever you come across a new word
    D. you not read a book unless there are no new words
    5. This passage tells you ________.
    A. how learners choose their books in a foreign language and learn worde
    B. how to look up new words in a dictionary
    C. how to solve the problem that many foreign students have in reading
    D. how the book owners write the notes in pencil in the margins

答案: DAAAC

2018年陕西普通高校专升本(统招专升本)考前辅导班(面授 / 网络课程)
面授实体教学课程组合课程专业名称 讲师 原价/优惠价 免费试听 报名
普通高校统招专升本(文/理)全程班
刘莎 、 习佳
胡秀娟 、 武曼 、 王婷婷
¥3580 / ¥2280
网络视频课程组合课程专业名称 讲师 原价/优惠价 免费体验 报名
普通高校统招专升本(文/理)全程班刘莎 、 习佳
胡秀娟 、 武曼 、 王婷婷
¥1980 / ¥680
  • 辅导班
  • 辅导视频
  • 在线考场
  • 资料下载

专升本新生必读

更多»

网站公告

更多»

热点资讯

更多»

实用信息

更多»

全国客服热线:029-88665091 增值电信业务经营许可证:陕B2-20090096 陕ICP备16016851号-3
版权所有©2002-2020 陕西专升本(029mem.com) All Rights Reserved